VELIKI IZBOR OPREME ZA OGRANUČENJE PRISTUPA VOZILIMA

Lalic: +381 11 3557 599

Nije lako pronaći namenu rampe, potapajućeg stubića, ili putnog blokera, a za koju mi nemamo adekvatnu ponudu!

RAMPE, PUTNI BLOKERI

HUDRAULIČNE I ELEKTRO-MEHANIČKE RAMPE

PUTNI BLOKERI - POTAPAJUĆI STUBOVI

brand name AUTOMATIC SYSTEMS, Belgija

Hidraulične i elektro-mehaničke rampe vrhunskog kvaliteta, vrhunskih performansi, raspona letve i do 14m, preko 30 modela za različite namene.  Naše predizeće je od 2008. godine ekskluzivni, Sertifikovani distributer, inastalater i partner jedne od najrenomiranijih kompanija na svetu Automatic Systems, Belgija za Srbiju, Crnu Goru, Makedoniju, Bosnu i Hercegovinu i Albaniju.

 

[ Detaljno ]

ELEKTRO-MEHANIČKE RAMPE

brand name ELKA, Nemačka

Elektro-mehaničke rampe; "nemački" kvalitet i performanse, i verovatno najboljim  odnosom cana / kvalitet / performanse na našem tržištu. Naše preduzeće je Sertifikovani distributer i instalater renomirane  Nemačke kompanije ELKA Gmbh za Srbiju. Posebnu pažnju, po našem mišljenju zaslužuje rampa ELKA Toll, odnosno auto-putna rampa, intenziteta korišćena 100%, i brzine podizanja - spuštanja 0.6.sec,

 

[ Detaljno: ]

 

 

ELEKTRO-MEHANIČKE RAMPE

brand name CARDIN, Italija

Elektro-mehaničke rampe vrhunskog dizajna, odličnog kvaliteta i performansi, i verovatno sa najboljim  odnosom cana / kvalitet / performanse na našem tržištu, a u ovom tržisnom segmentu. Naše preduzeće je Sertifikovani distributer i instalater renomirane italijanske kompanije CARDIN Electtronica Spa za Srbiju.

 

[ Detaljno: ]

 

 

 

 

KAKO PRAVILNO ODABATI RAMPU

U našj ponudi je više od 30 tipova rampi, različite namene, performansi, kvaliteta, stepena sigurnosti, kao na primer saobracajne, perimetarske, sigurnosne, anti-vandal, ... I ako izgeda, nije jednostavno, naše iskustvo, ne malo, verujemo može biti od pomoći.

 

Nekoliko, nama interesantnih, referenci publikovali smo na [ Kratke studije ]

 © 2012 by Lale